Henter kommentarer

Teknisk Set med Lars Persson: Fokus på svenske ejendomsaktier


En kombination af lave renter og en øget opkøbsbølge har været med til at trække de svenske ejendomsaktier i vejret. Det minder lidt om et spil sorte Per. Spørgsmålet er bare hvornår kortet bliver trukket.

Jeg har derfor valgt at se på to svenske ejendomsaktier samt et eget friluftselskab fra den svenske børs.

Platzer Fastigheter Holding er steget med 65 i år

Efter 3 stærke måneder har Platzer-aktien etableret sidste faldende tendens og første salgssignal i Bollingerkanalen. Det lange glidende gennemsnit ligger i niveauet 170 som en støttelinie og fredag lukkede aktien 177,60.

På ugebasis er der fortsat købssignal i Bollingerkanalen og den nedre kanallinie ligger i niveauet 140. Det lange glidende gennemsnit ligger i niveauet 130 som en støttelinie. De tre indikationsmodeller er alle fortsat i en stigende tendens. RSI har ramt 85 på ugebasis efter at have ramt 90 for 1 uge siden.

Nærmeste støtteniveau er 170 og herefter i niveauet 160, mens der er modstand i niveauet 195 og herefter i niveauet 215. Tag aktien med på kandidatbænken.

Kungsleden tid til korrektion?

Kungsleden er steget 44 pct. siden årsskiftet og i forbindelse med regnskabet tog aktien et hop op og der blev etableret et ”gap” i niveauet 116,6-128,8, som nu står åbent.Der er købssignal i Bollingerkanalen og den nedre kanallinie ligger i niveauet 110 på dagsniveauet. Det lange glidende ligger i niveauet 123.

På ugebasis er der købssignal i Bollingerkanalen, hvilket har stået på siden og det lange glidende gennemsnit ligger i niveauet 108.

Der er en positiv tendens i aktiekursen, der kan ses i Momentum-modellen på ugebasis, som fortsætter den stigende tendens. RSI har ramt 80.Nærmeste støtteniveau er ved 115-117 og herefter i niveauet 105-106, mens der er modstand i niveauet 140 og herefter i niveauet 145. Afvent udviklingen.

Fenix Outdoor International: Hvor længe holder friluftstrenden?

Fenix aktiekursen har bevæget sig vandret i niveauet 1200-1300 efter et mindre dyk i juni, hvor aktiekursen testede 1100. På dagsniveauet er der etableret et salgssignal i Bollingerkanalen, og de glidende gennemsnit på 8 og 24 er blevet brudt oppefra.

På ugebasis er der igen købssignal i Bollingerkanalen efter et kort salgssignal i juni. Kursudviklingen ligger over de glidende gennemsnit 8 og 24 uger og det lange glidende gennemsnit ligger som en støttelinie i niveauet 1225.

Trods den vandrette formation i kursudviklingen er der en stigende tendens i de tre indikationsmodeller MACD, Momentum og RSI, hvilket skyldes rebound efter korrektion i juni. RSI har ramt niveauet 61-62.

Nærmeste støtteniveau er ved 1100 og herefter i niveauet 1000, mens der er modstand i niveauet 1395 og herefter i niveauet 1475. Afventer brud af 1300.

Lars Persson ejer ingen aktier i de ovenfor analyserede selskaber.

Læs også: Simon Richard Nielsen: Strømmen siver stille ud af Tesla-eventyret

Læs også: Lau Svenssen: Ørsted som aktieplacering