Henter kommentarer

10 spændende aktier til valueinvestoren


De seneste dage har flere markedsaktører peget på, at en lang række teknologi-aktier var kommet for højt op i prissætning, og at man derfor bør se efter oversete sektorer og value-aktier. Det gælder blandt andre kapitalforvalteren Nuveen.

En af dem, der også har sat ord på forskellene mellem vækst- og value-aktierne er aktiechef Kurt Kara, der står i spidsen for Maj Invest Value. Han forklarer her, hvorfor value-aktier er interessante, og derfor har Euroinvestor set på, hvilke aktier man har haft øje for hos Maj Invest Value.

Kurt Kara afviser selv at sætte navne på aktierne, men nedenstående liste giver måske et fingerpeg om, hvilke selskaber investeringsforeningen har investeret i.

Nedenstående 10 aktier var ifølge Morningstar at finde på top 10-listen over Maj Invest Values aktiepositioner 31. juli 2020. Derfor skal der tages forbehold for, at porteføljen i Maj Invest Value i dag kan se anderledes ud. Maj Invest Value har typisk omkring 20-35 selskaber i porteføljen, der skal måles i sin helhed. Morningstar offentliggør kun de 10 største positioner.

- Samsung
- Progressive Corp
- Intel
- MTU Aero Engines
- Union Pacific
- Allianz
- Alimentation Couche-Tard Inc
- AutoZone
- Aflac
- UnitedHealth Group

Læs også: Forudser flere aktiedyk: Dette mener eksperten, man bør gøre

Læs også: Han forudså finanskrisen - nu advarer "The Big Short"-stjerne mod denne aktie