Henter kommentarer

3 aktier til langsigtede investorer: 'De buldrer frem'


 
Ovenfor kan du høre mere om de tre aktier, som MW Compounders fremhævede, da de gæstede Millionærklubben 18. maj 2021.
Vis mere

Der blev sat fokus på særligt tre aktier i podcasten Millionærklubben tirsdag.

Det sker, da porteføljeforvalterne Johannes Møller og Dan Wejse fra investeringsforeningen MW Compounders gæstede Millionærklubben tirsdag. Her fremhæver de tre aktier, som de er investeret i, og som de fortsat ser et potentiale i.

Den danske kapitalforvalter håndplukker aktier i selskaber, der har vist, at virksomhederne kan levere god og langsigtet vækst, og som med porteføljeforvalternes egne ord er gode at have til en langsigtet rejse. Det gælder også for nedenstående tre aktier:

Boozt

En af de aktier, som den danske kapitalforvalter satser på, er den danske ehandelskæmpe Boozt. MW Compounders har været investeret i aktien, inden den bl.

»Boozt er en rigtig spændende case, som vi talte meget om i 2020. Den har ændret lidt karakter, fordi sidste år handlede det coronanedlukning, hvor det handlede om, at man kunne online på internettet. Vi ser i øjeblikket, at selskabet bliver ved med at buldre frem, og de har ikke rigtig kunnet se på deres tal, at samfundet er lukket op igen, så måske er der sket et permanent skifte, hvor eksempelvis mændene har opdaget, at man kan handle tøj på internettet.,« fortæller Johannes Møller i podcasten.

– Restaurant Brands

Restaurant Brands tale om et holdingselskab, der står bag kendte fastfood-brands som Burger King, Tim Hortons, der er Canadas svar på Starbucks samt Popeye, der minder om KFC-fastfoodgiganten

»Vi synes, at Restaurant Brands er interessant, fordi de har en ret pæn vækst. De kan bygge ret mange restaurant. De har cirka 27.000 i øjeblikket, og de har en målsætning om at have 40.000 restauranter inden for 10 år. Samtidig har de en asset light-forretningsmodel, hvor de ikke binder særlig megen kapital i deres forretning, fordi det er franchisetagere, der ejer restauranterne, men de sidder i holdingselskabet og skummer fløden, hvilket vi godt kan lide som aktionærer,« udtaler Johannes Møller.

Han vurderer, at Restaurant Brands vil udvikle sig sammen med forbrugere i den forstand, at hvis forbrugerne efterspørge kødfri produkter, så vil de levere plantebaserede bøffer og lignende.

TSMC

Den tredje aktie, som MW Compounders ser et stort potentiale i, er Taiwan Semiconductor Manufacturing Company. Selskabet er verdens største producent af mikrochips. Virksomheden producerer computerchip for en lang række kunder, hvor den største kunde er teknologigiganten Apple.

Han fremhæver, at MW Compounders ser efter tre karaktertræk ved de selskaber, som de investerer i. Det er en pænt organisk vækst, et højt afkast på den investerede kapital samt en god kapitalallokering.

»Der er tale om et selskab, der har leveret utrolig høj vækst i rigtig mange år,« fortæller Dan Wejse i podcasten og tilføjer:

»De pløjer penge ind i investeringer, men står så stærkt over for kunderne, at de faktisk får et ordentlig afkast på den investerede kapital.«

Du kan se hele interviewet med MW Compounders i videoen oven for eller klikke på de enkelte aktier og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Folkene bag MW Compounders – porteføljeforvalterne Johannes Møller og Dan Wejse – har tidligere gæstet aktiepodcasten Millionærklubben. Du kan lære mere om  investeringsforeningens tilgang til markedet og høre, hvordan de udvælger deres aktier her. Du kan få et indblik i, hvordan MW Compounders portefølje tidligere har været sammensat i 'Kapitalforvalter: Disse 23 aktier satser vi på'

Se også: Aktieordbog: Det betyder investeringsbegreberne

Læs også: Disse 3 ting kan måske ende med at redde din portefølje