Henter kommentarer

Aktien er steget 446 pct. det seneste år - Det mener analytikerne om dens fremtidige potentiale


Mads Christiansen formåede i 2020 af vækste sin Millionærklubben-portefølje med over 280 pct, og nu har han tilføjet chat-tjenesten LivePerson til 2021-porteføljen.

Om aktien udtaler Mads Christiansen at de er »førende inde for artificial intelligence baseret chat-funktion.«

I fredagens udgave af Millionærklubben præsenterede Mads Christiansen sin portefølje for 2021 bestående af 12 aktier, hvor LivePerson er i blandt nogen af hans nye opkøb. Hør hans hans begrundelse for valg og vurdering af Liveperson i Millionærklubbens podcast her, eller i videoen ovenfor.

Der er tale om et selskab inden for teknologisektoren med en markedsværdi på 4.162 mio. dollar – svarende 25.310 mio. danske kr. - og 1.362 antal ansatte.

LivePerson-aktien har oplevet en overvældende fremgang det seneste års tid. I løbet af de sidste 12 måneder er aktien steget 446 pct. Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om LivePerson-aktien, så er der stor overvægt af 'købs'-anbefalinger.

Der er ifølge Bloomberg 17 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har hele 15 en købsanbefaling, 2 analytikere har en hold-anbefaling, mens ingen af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 9,2 pct.

De vurderer, at LivePerson-aktien kan bevæge sig imod 69,87 dollar.

Den, der er mest positiv over for LivePerson-aktien, er finanshuset Benchmark Company, der har en købsanbefaling og et kursmål på 75 dollar. Et lignende synspunkt finder man hos Barclays, der ligeledes har en købsanbefaling samt et kursmål på 75 dollar.

I den modsatte ende af skalaen finder man finanshuset Jefferies, der ligeledes har en købs-anbefaling men det laveste kursmål blandt analytikerne på 55 dollar.

Mads Christiansen fortæller, at han købte aktierne 4. januar. Listen med Mads Christiansens Millionærklubben-aktier hos Saxo Bank bliver opdateret løbende. Dem finder ud her.

Læs også: Warren Buffet og Mads Christiansen er aktionærer - Her er hvad analytikerne mener om Snowflake

Læs også: Mads Christiansen har tilføjet Cloudflare til porteføljen - Men hvad mener analytikerne om aktien?