Henter kommentarer

Mads Christiansen har tilføjet Cloudflare til porteføljen - Men hvad mener analytikerne om aktien?


»Data er fremtidens valuta«

Sådan lyder det velkendte udtryk fra Jim Barbaresso, direktør for Intelligent Transportation Systems i HNTB.

Udtrykket afspejler i høj grad tech-investor Mads Christiansen investorstrategi, og for hvad han formåede af danne et afkast på 280 pct. i 2020. Mads Christiansen har udvalgt 12 aktier til hans Millionærklubben-portefølje for 2021, hvor en ny tilføjelse hertil er den amerikanske cloud-virksomhed Cloudflare. Hør hans hans begrundelse for valg og vurdering af Cloudflare i Millionærklubbens podcast her, eller i videoen ovenfor.

Aktien i amerikanske Cloudflare er blevet mere en tredoblet det seneste år.

Der er tale om et selskab inden for teknologi-sektoren med en markedsværdi på 23.352 mio. dollar – svarende til 141.440 mio. danske kr. - og 1.697 antal ansatte.

I løbet af de sidste 12 måneder er aktien steget hele 347 pct. Cloudflare-aktien har ifølge Mads Christiansen et forsat stort potentiale, men hvad er konsensusforventningerne for aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Cloudflare-aktien, så indikeres aktien en smule ned.

Der er ifølge Bloomberg 16 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har hele 13 en købsanbefaling, 3 analytikere har en hold-anbefaling, mens ingen af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Men ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kursfald på 8,1 pct., hvilket indikerer aktien ned i 72,60 dollar fra gårdsdagens lukkekurs på 79,02 dollar.

Den, der er mest positiv over for Cloudflare-aktien, er finanshuset BTIG, der har en købsanbefaling og et kursmål på 97 dollar. Et lignende synspunkt finder man hos J.P. Morgan, der ligeledes har en købs-anbefaling samt et kursmål på 83 dollar.

I den modsatte ende af skalaen finder man finanshuset Truist Securities, der har en hold-anbefaling og et kursmål på 30 dollar.

Mads Christiansen fortæller, at han købte aktierne 4. januar. Listen med Mads Christiansens Millionærklubben-aktier hos Saxo Bank bliver opdateret løbende. Dem finder ud her.

Læs også: Aktien er steget 446 pct. det seneste år - Det mener analytikerne om dens fremtidige potentiale

Læs også: Warren Buffet og Mads Christiansen er aktionærer - Her er hvad analytikerne mener om Snowflake