Henter kommentarer

Aktien er steget 62 pct i år: 'Det gør jeg, hvis den falder'

Mandag eftermiddag ventes det Singapore-baserede selskab Sea Ltd. at komme med regnskabstal for første kvartal.

Aktien er siden begyndelsen af året steget fra ca. 35 dollar til 60 dollar, hvilket svarer til en stigning på ca. 62 pct.

Det store spørgsmål er dog, om regnskabet kan følge med, fortæller privatinvestor og Millionærklubben-porteføljeforvalter Mads Christiansen i mandagens Millionærklubben. Han fokuserer på aktier inden for gaming, e-handel og teknologi, og har selv købt aktien til sin portefølje både i Millionærklubben og privat.

Han fremhæver, at den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs forventer, at Q2-regnskabet bliver nedjusteret, ligesom helåret bliver nedjusteret på grund af coronakrisen.

Læs også: Kendt investor har fjernet to danske darlings fra porteføljen

»Det spekuleres i, om Goldman Sachs er ude i at forberede markedet (på dårlige tal, red.), så jeg er spændt på, om der kommer et rigtig dårlig regnskab,« udtaler han.

Han hæfter sig ved, at investeringsbanken har opjusteret kursmålet til 74 dollar, fordi man opjusterer vækstforventningerne, fordi COVID-19 konvertere en masse sælgere og købere til internet-økosystemer.

»Hvis Sea-aktien får smæk på åbningen, så gælder det om at have is i maven, for det tror jeg hurtigt lægger sig. Jeg har selv tidligere haft en tredjedel af min portefølje i Sea Ltd. inden fredag, men har taget lidt af, så jeg kun har 22 pct., men jeg planlægger at komme ombord i aktien igen, når regnskabet er kommet.« udtaler Mads Christiansen.

Det skyldes, at Sea Ltd. ifølge ham har to interessante forretningsben, Garena og Shopee. Garena er en spilproducent, der især er kendt for Free Fire-spillet, mens Shopee er en e-handels markedsplatform.

»Jeg har gamblet lidt, og satset på, at den falder på dagen (mandag, red.), og har så tænkt mig at købe op igen,« udtaler Mads Christiansen.

Han tror på casen langsigtet og vurderer, at store institutionelle investorer holder øje med aktien.

Mads Christiansen mener derfor, at der vil blive holdt en hånd under aktien, hvis den skulle falde meget.

Læs også: Overser du aktierne? Her forventer man stadig tocifrede vækstrater

Læs også: 4 stærke aktier: 'Du bør lede efter aktier her'