Henter kommentarer

| Opdateret

Dansk aktie er steget 213 pct. på en måned - børshus anbefaler at sælge den


 
Bodil Johanne Gantzel og Michael Friis Jørgensen dyster i de smarte aktiebegreber. Aktieskolen på Euroinvestor er din ultimative guide til at blive en god investor.
Vis mere

Børshuset Carnegie anbefaler nu investorer at sælge Green Hydrogen Systems.

Det fremgår af Bloomberg-data om aktien i det lille danske brintselskab. Det sker, efter at GHS-aktien er steget 213 pct. på en måned.

Carnegie har ændret anbefalingen på GHS-aktien fra tidligere 'hold' til nu 'sælg'. Carnegie har dog hævet kursmålet for den lille brintaktie, der er braget i vejret på den danske fondsbørs. Kursmålet for GHS-aktien lyder nu på 26 kr. mod tidligere 17 kr.

Investeringsbanken JP Morgan har en undervægt-anbefaling på GHS-aktien og et kursmål på 13 kr., mens det norske børshus ABG Sunddal Collier derimod har en køb-anbefaling og et kursmål på GHS-aktien på 50 kr.

Green Hydrogen Systems producerer elektrolyseanlæg, der kan udvinde brint, som ventes at spille en rolle i den grønne omstilling. Green Hydrogen Systems har tiltrukket sig opmærksomhed efter at have sikret sig en stor ordre på selskabets elektrolyseanlæg. Det kan du læse om i artiklen Green Hydrogen Systems modtager sin største ordre nogensinde.

GHS-aktien har været sendt ud i eksplosiv stigning, men blev kastet ud i et opsigtsvækkende fald på næsten 17 pct. tirsdag.

Det skete i kølvandet på, at selskabet oplyste, at det overvejede at foretage en kapitaludvidelse i første halvdel af 2023, og at selskabet allerede var i dialog med flere større aktionærer. Det kan du læse mere om i artiklen GHS-aktien er steget 277 pct. på en måned – det forventer selskabet af 2023

Læs også: 'Nogle spekulerer voldsomt i Green Hydrogen Systems-aktien'

Læs også: GHS-aktie er rødglødende – 'den er som forvandlet'