Henter kommentarer

| Opdateret

Dansk softwareselskab vil børsnoteres - satser på uopdyrket tech-marked


Foto: Kristian Djurhuus
Vis mere

Danske Speedrecruiters afslører nu, at det går efter en børsnotering på vækstbørsen First North.

Det sker i en meddelelse fra selskabet, der har specialiseret sig i digitalisering af HR-delen af ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Speedrecruiters forklarer sit potentiale med, at virksomheder og organisationer »bruger unødig meget tid på ansøgningsprocesserne og løber dertil en signifikant risiko for fejlansættelse samtidig med, at der er stor sandsynlighed for, at de helt rette kandidater ikke søger stillingerne.«  Speedrecruiters står med egne ord bag en ny tilgang til search og rekruttering, hvor man med selskabets løsning kan imødegå de problemer.

»Der er en øget og global efterspørgsel efter digitale HR-ydelser, og med et relativt uopdyrket internationalt HR-tech marked er vores næste skridt at starte en regional og global vækstrejse. Derfor vil store dele af provenuet fra udbuddet bruges til at etablere Speedrecruiters’ ydelser i nærområderne som en anerkendt og foretrukket search- og rekrutteringssoftware, hvor flere af vores kunder allerede opererer. Med provenuet fra udbuddet og support fra vores nye aktionærer accelererer vi vores mission og vækstrejse både organisk og potentielt via strategiske aktiviteter,« lyder det fra Speedrecruiters topchef, Michael Lunderskov.

Der er tale om et SaaS-selskab, som er kendetegnet ved, at det udbyder en cloud-baseret service, som kunder kan tilgå via internettet og betale for at få adgang til via et abonnement

Speedrecruiters går efter virksomheder med mindst tre ansættelser årligt. Det er ifølge Speedrecruiters typisk firmaer med 20-150 ansatte, og som er kendetegnet ved enten ikke at have en HR-afdeling eller, at afdelingen består af én person.

Tegningsperioden løber fra 20. september til 1. oktober 2021. Udbudskursen er 16,00 kr. svarende til en markedsværdi af Speedrecruiters før udbuddet på 29,7 mio. kr.

Første handelsdag ventes at være 8. oktober.

Læs også: Kommentar: SaaS-sektoren handles igen tæt på all time high

Læs også: Kommentar: Værdien af Software-as-a-Service