Henter kommentarer

| Opdateret

Danske Bank om investeringsmulighed: Her er der en ny bølge på vej


Der gemmer sig et kurspotentiale blandt selskaber, der leverer hardvære til it-sektoren.

Dey vurderer Danske Banks investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen over for Børsen.

»Der er blevet holdt igen med investeringer i hardware i 2020. Og kommer vi ud på den anden side, så tror jeg på, vi står overfor en opgraderingsbølge, hvor der blandt andet bliver brug for hardware til udrulningen af 5G,« siger han til Børsen.

Over for Euroinvestor uddyber Lars Skovgaard Andersen, at potentialet skyldes, at mange it-selskaber har holdt igen med at investere på grund af usikkerheden under coronakrisen.

»Der er selskaber, der har holdt igen med deres investeringer, og det påvirker hardware-delen af it-sektoren. Vi som forbrugere har måske være ude at købe en ny computer, men selskaberne har holdt igen med deres opgraderinger, og det tror jeg vil ændre sig,« udtaler han til Euroinvestor.

Hvordan ville du investere ind i dette område?
»Jeg ville købe den rene it-sektor via en ETF - ikke kun teknologiaktierne - men altså den rene it-sektoren, for så får du hardwaredelen med,« udtaler han.

Han tilføjer, at det gælder om at have vækst og value i sin portefølje, og at han derfor også er positiv indstillet over for industrisektoren i 2021.

Læs også: Porteføljeforvalter bag bedste danske fond: Derfor ser jeg potentiale i disse to nye danske aktier

Læs også: Investering i bæredygtige fonde eksploderet i 2020