Henter kommentarer

Det forventer GN af fremtiden: 'Jeg er meget opmuntret'


GN Store Nord holder fast i sine forventninger til 2022.

Det fremgår af regnskabet fra GN Store Nord, der samtidig udskifter topchefen for GN Audio. De fleste af regnskabstallene er på forhånd kendte, da GN i begyndelsen af måneden nedjusterede sine forventninger.

I selskabets tredje kvartal har C25-selskabet landet en omsætningsvækst på 24 pct., mens den organiske vækst faldt 1 pct, så det endte på 4.701 mio. kr. Den justerede driftsindtjening landede på 548 mio. kr.

Læs også: Danske aktier bragede i vejret: Disse 10 steg mest

GN holder fast i sine forventninger, oplyser C25-selskabet, der har to forretningsben – Hearing, der laver høreapparater samt Audio, der laver headsets.

GN nedjusterede 2. november sine forventninger til udviklingen for Audio-divisionen, mens selskabet holder fast i sine forventninger for Hearing-divisionen, oplyser GN. Her er det meldinger om en omsætningsvækst på 15 pct. i tredje kvartal, mens den organiske omsætningsvækst lød på 0 pct.

Læs også: Analytiker undrer sig: De må have set en 'vanvittig god udvikling'

GN Store Nords topchef, Gitte Aabo, ser lyspunkter i mørket.

»Jeg er meget opmuntret af den positive markedsmodtagelse og den stærke kundeefterspørgsel efter vores nye flagskibsprodukt, ReSound OMNIA, og den tilsvarende Beltone Achieve. Produktet har modtaget fremragende tidlig feedback, der fremhæver væsentlige høreforbedringer i støjende omgivelser. Lanceret først i august, ser vi allerede nu, at denne produktplatform drive stærk tocifret vækst i oktober for kerneforretningen. Med vores fuldt opdaterede portefølje på tværs af alle kundesegmenter, inklusive den nyåbnede håndkøbskanal i USA, er GN Hearing stærkt positioneret til at tage markedsandele,« lyder det i en kommentar fra Gitte Aabo.

Opdateres …

Læs også: Simon Richard Nielsen: Et lille stykke dansk børshistorie er under opsejling

Læs også: Dansk børsdrama rammer spekulative hedgefonde i London og New York