| Opdateret

Ekspert: Derfor skal du holde øje med de små aktier


Der er en særlig grund til at holde øje med de mindre aktier.

Det fortæller Thomas Tang fra Medium Invest i fredagens udgave af Millionærklubben. Hos Medium Invest fokuserer man netop på små- og mellemstore aktier.

»Den helt store grund til at være i små aktier er, at markedet ikke er nær så effektivt«, udtaler Thomas Tang.

Det er svært at finde information på de store, kendte selskaber, som ikke allerede er priset ind i aktien. Men med de små aktier kan du finde information, som markedet ikke har set, og handle på den information, forklarer Thomas Tang.

Læs også: Se listen: 49 spændende grønne aktier

Han har flere bud på spændende nordiske aktier.

Et af selskaberne, som han fremhæver er Eolus Vind, der udvikler landbaserede vindmøllerparker.

»Den er billig i udgangspunktet, og så har den medvind fra den grønne megatrend,« forklarer han.

En anden interessant aktie, som i Thomas Tangs øjne kan betegnes som 'gratis' er norske Zwipe. Selskabet bag har adgang til en stor mængde penge, hvilket ikke er afspejlet i aktiekursen, forklarer han. Det er ikke ensbetydende med, at der ikke er nogen risiko, for de brænder jo penge af, påpeger han. De er en lillebror til Fingerprint Cards, forklarer han.

En anden aktie interessant aktie er AAC Clyde Space, der producerer nanosatellitter, fortæller Thomas Tang. Han påpeger, at aktien er 'risikabel'. Selskabet er underskudsgivende og sektoren er i sig selv risikabel. Den har dog et stort potentiale, men har vundet flere store ordre, fortæller han.

Den 'sikre' aktie, som Thomas Tang vil pege på, er svenske Note, der samler elektronik i små og mellemstore mængder. Note er Medium Invests største position.

»Du får hele pakken med høj organisk vækst, de har høj udlodning for aktionærer med aktietilbagekøb og udbytter,« fortæller Thomas Tang.

Her finder du listen over de seneste udsendelser af Millionærklubben

Læs også:  Porteføljeforvalter: Her er 12 undervurderede aktier

Læs også: 'Doctor Doom' forudser aktiedyk på 10-40 procent i 2020