Henter kommentarer

Investeringschef: Dette skal du have i din portefølje


Man bør have mellem 1 pct. og 3 pct. af sin portefølje i bitcoin.

Det mener Mark Yusko, der er administrerende direktør og investeringschef for den amerikanske hedgefond Morgan Creek Capital Management. 

Det skriver CNBC.

»Bitcoin er kongen. Det er den dominerende token. Det er en bedre form for guld,« fortæller aktiechefen til finansmediet.

Han regner med, at kryptovalutaen vil stige til 150.000 dollar i år, hvilket er mere end det dobbelte af det nuværende niveau, som er godt 67.000 dollar.

På et år er bitcoin steget med godt 134 pct., og kryptovalutaen ramte sit højeste niveau for 19 dage siden, hvor prisen havde sneget sig op på 73.750 dollar, fremgår det af CoinMarketCap.

Euroinvestor har tidligere skrevet om, at bitcoin har haft medvind siden årsskiftet, hvor det amerikanske børstilsyn SEC gav grønt lys til såkaldte bitcoin-ETF'er, som er en betegnelse for udenlandske indeksfonde, der er børsnoteret i udlandet.

Det fik dog ikke Danske Bank til ændre mening. Det kan du læse mere om her: Kryptovaluta har fået sin største blåstempling nogensinde. Men chefstrateg advarer investorerne

Læs også: Særlig finte kan give flere op mod 600.000 kroner ekstra: Sådan udnytter du den