Henter kommentarer

| Opdateret

Jacob Aarup-Andersen færdig i Danske Bank

Her ses Jacob Aarup-Andersen
Her ses Jacob Aarup-Andersen Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere

Jacob Aarup-Andersen forlader Danske Bank.

Han har været chef for Banking DK og medlem af direktionen, men tiltræder en ny stilling uden for banken, oplyser Danske Bank.

42-årige Jacob Aarup-Andersen har tidligere været omtalt som kronprins i banken, og optrådt som en mulig afløser for for daværende topchef Thomas Borgen. Han endte dog med at blive vraget af Finanstilsynet.

Bankens administerende direktør Chris Vogelzang får nu mulighed for at takke Jacob Aarup-Andersen for sit bidrag til organisationen, hvor han med Vogelzangs ord 'har bidraget til at udvikle en stærk og veldreven organisation, der arbejder målrettet med at gennemføre vores plan om at blive en bedre bank for alle vores interessenter.'

Jacob Aarup-Andersen har været ansat i Danske Bank siden 2012 og sætter disse ord på sin afsked.

”Nogle gange får man en mulighed, som man ikke kan sige nej til. Jeg vil gerne takke alle mine dygtige og engagerede kolleger i banken. Jeg er sikker på, at de vil blive ved at udvikle banken til fordel for kunderne, udtaler  Jacob Aarup-Andersen i meddelelsen.

Glenn Söderholm, der er chef for Banking Nordic og medlem af direktionen, overtager midlertidigt ansvaret for bankaktiviteterne i Danmark.

Jacob Aarup-Andersen har været medlem af direktionen i banken siden 2016.

Læs også: Et spørgsmål går igen: Hvorfor købte Warren Buffett ikke i marts?

Læs også: Overser du aktierne? Her forventer man stadig tocifrede vækstrater