Henter kommentarer

'Jeg tror, at vi er ret tæt på bunden'


 
Her kan du se Millionærklubben den 23. feb.
Vis mere

»Jeg tror, at vi er ret tæt på bunden.«

Sådan lyder det fra privatinvestor og erhvervsmand Jens Løgstrup i Millionærklubben.

»Jeg tror ikke, at vi får et ret stort aktiefald herfra. Når vi måler det op mod aktiemarkedet, så er konflikten meget tæt på ligegyldig for virksomhederne,« udtaler han.

Det er ifølge ham heller ikke konflikten i Ukraine, der har presset kurserne ned, men en lang række dårlige nyheder, der begyndte, da Evergrande satte gang i en frygt for et kinesisk ejendomskollaps i oktober 2021, så kom der en ny coronavariant, og så en frygt for stigende inflation og nu frygt for krig, bemærker han.

Den mangeårige investor understreger, at han er fuldt investeret, og han mener, at man bør se muligheder i markedet i stedet for at lade frygten styre.

Jens Løgstrup henviser samtidig til nedturen under coronakrisen i 2020, hvor kursfaldene pludselig blev vendt til nye kurstoppe. Da aktierne begyndte at stige i marts 2020, har de fleste nok tænkt ved sig selv 'Bare jeg havde købt mere', fortæller han.

»Det her er en meget spændende mulighed for at lave et rigtig attraktivt køb,« udtaler han i podcasten.

Læs også: Danske Bank anbefaler at købe op i disse aktier

En anden, der også er positiv på aktiemarkedet er Nordeas senior investeringsstrateg Simon Kristiansen. Han fokuserer på, at vækstudsigterne for den globale økonomi og virksomhedernes indtjening er stadig bedre end normalt. Det har konflikten i Ukraine ikke ændret væsentligt på, mener strategen.

»Derfor bør investorer se på de kursfald, vi har oplevet siden årets begyndelse, og senest i forbindelse med Rusland-Ukraine konflikten, som en opkøbsmulighed frem for en årsag til at sælge fra. Særligt for investorer med kontanter på sidelinjen, er nu et godt tidspunkt at investere dem,« forklarer Simon Kristiansen. Det kan du læse mere om i 'Nordea: Du er lige blevet foræret en opkøbsmulighed'