Henter kommentarer

'Jeg ville elske at blive betalt i krypto'


 
Hvad er Buffett Indicator’en? Det kan du få svaret på i videoen ovenfor.
Vis mere

Hvis det var muligt, ville han gerne have dele sin løn udbetalt i kryptovaluta.

Sådan lyder det fra den amerikanske sportsstjerne Tom Brady i en ny episode af hans egen podcast 'Let's Go', skriver Yahoo Finance.

»Jeg ville elske at bede om at blive betalt i krypto. Du ved, blive betalt i nogle bitcoin, ethereum eller solana. Jeg synes, det er en fantastisk ting, der sker i verden, med at den er ved at blive digital.« skulle han ifølge mediet angiveligt have sagt.

Quarterbacklegende Tom Brady har tidligere i medierne givet udtryk for sin støtte til digitale valutaer, og tidligere har han sammen med sin hustru, supermodellen Gisele Bündchen, optrådt i en kampagne for kryptomægleren FTX.

Her ses Tom Brady med hustruen Gisele Bündchen, der er en af verdens kendte supermodeller. Vis mere

Tom Brady er i top ti blandt verdens bedst betalte sportsstjerner., og ifølge Forbes lyder hans samlede løn i 2021 på 76 mio. dollar. Det svarer til næsten 483 mio. danske kroner  Du kan se hele listen over de bedst betalte sportsstjerner her.

At få hele eller dele af sin løn betalt i kryptovaluta, er ikke helt unormalt i sportens verden.

Herhjemme blev ishockeyspilleren Nikolaj Rosenthal, der spiller i klubben Rungsted Seier Capital, den første professionelle atlet i verden til at få udbetalt sin løn i bitcoin, skrev Finans tilbage i starten af året.

Ishockeyspillerens kontrakt er skruet sammen på den måde, at han hver måned får det samme antal bitcoins udbetalt ud fra en kurs, der er låst et år ad gangen. Den fastlåste kurs bliver fastsat hvert år omkring februar og marts Læs mere om det her.

Læs også: Saxo Bank: Investorerne har fået et advarselsskud

Læs også: Nu mærker streaming-gigant coronakonsekvenser