Henter kommentarer

Jyske Bank om C25-aktie: Eventyr kan skabe stor kursoptur


 
Hvad er en aktiestrateg?
Vis mere

Vækstpotentiale i udlandet kan give Netcompany en kursoptur.

Det vurderer seniorstrateg i Jyske Bank, Michelle Nørgaard ifølge Børsen.

Hun vurderer, at hvis væksteventyret i udlandet fortsætter kan Netcompany vokse med 10 pct. om året, og det kan give aktien stort potentiale ifølge seniorstrategen.

»Hvis det er til troende, vil vi se et kurspotentiale, der ligger et helt andet sted end, hvad vi ser i dag. Så kommer aktien til at være alt, alt for billig. Så både på kort og lang sigt er Netcompany ikke det værste selskab at fokusere på,« siger Michelle Nørgaard ifølge Børsen.

Hun påpeger, at Netcompany er blevet så store i Danmark, at der snart ikke er mere vækstpotentiale indenfor landets grænser. Derfor ser Michelle Nørgaard positivt på Netcompanys fjerde kvartalsregnskab i 2022, som viste, at der er kommet gang i væksten i udlandet, og det får hende til vurdere, at selskabets længe ventede udenlandske væksteventyr nu er skudt i gang.

10 analytikere dækker Netcompany-aktien ifølge tal fra Bloomberg. Fem af dem anbefaler køb, mens tre anbefaler at holde aktien. De resterende to anbefaler at sælge. Analytikernes gennemsnitlige kurspotentiale ligger på 11,3 pct.

Læs også: Milliardforvalter: Kan Danske Bank levere 'så taler vi en helt anden aktiekurs'

Læs også: Storbank om dansk kæmpe: Den er mere værd