Henter kommentarer

| Opdateret

Kahoot var en af 2020's helt store kursraketter - Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?


»Det er en helt vild spændende aktie«

Sådan lyder det fra Mads Christiansen, der netop har tilføjet den quizbaseret undervisningsplatform Kahoot til sin Millionærklubben-portefølje for 2021. Mads Christiansen, som i 2020 formåede af vækste sin Millionærklubben-portefølje med over 280 pct, præsenterede i fredagens udgave af Millionærklubben sin nye portefølje sammensat af 12 aktier.

»Der er flere ting der gør at jeg er meget 'bullish' på Kahoot. Den ene ting er, at væksten er 230 pct. i omsætning, selvom de kører med overskud. Hvilket ses som et kæmpe forbrugersignal om, at de har fat i noget der er stor efterspørgsel efter.« udtaler Mads Christiansen i Millionærklubben. Hør hans hans begrundelse for valg og vurdering af Kahoot i Millionærklubbens podcast her, eller i videoen ovenfor.

Helge Larsen fra Proinvestor udtrykte i torsdagens udgave af Millionærklubben ligeså potentiale for Kahoot-aktien, som var blandt hans bud på selskaber, der vil gøre det godt i 2021.

Der er tale om et selskab inden for teknologisektoren med en markedsværdi på 51.479 norske kroner– svarende til 37,120  mio. danske kr.

Kahoot-aktien har været en af 2020's absolutte kursraketter. I løbet af de sidste 12 måneder er aktien steget 422 pct. Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Kahoot-aktien, så ser der overvægt af 'købs'-anbefalinger.

Der er ifølge Bloomberg kun 5 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har alle 5 en købsanbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, vurderer de, at Kahoot-aktien kan bevæge sig imod 106,40 norske kroner, hvilket indikrer aktien ned med 9,8 pct. fra 118 norske kroner.

Den, der er mest positiv over for Kahoot-aktien, er finanshuset Artic Securities, der har en købsanbefaling og et kursmål på 160 norske kroner. Et lignende synspunkt finder man hos DNB Markets, der ligeledes har en købsanbefaling samt et kursmål på 120 norske kroner.

Mads Christiansen fortæller, at han købte aktierne 4. januar. Listen med Mads Christiansens Millionærklubben-aktier hos Saxo Bank bliver opdateret løbende. Dem finder ud her.

Læs også: Warren Buffet og Mads Christiansen er aktionærer - Her er hvad analytikerne mener om Snowflake

Læs også: Mads Christiansen har tilføjet Cloudflare til porteføljen - Men hvad mener analytikerne om aktien?