Henter kommentarer

Kaotisk kurshop i Ambu-aktier


Efter at være dykket voldsomt kort efter dagens handel på fondsbørsen gik i gang i tirsdag morgen, stiger aktien i regnskabsaktuelle Ambu markant tirsdag middag.

Aktien brager op med mere end 8 pct. efter selskabet, med topchef Juan Jose Gonzalez i spidsen, har deltaget i et roadshow arrangeret af Danske Bank, hvor investorer har mulighed for at gå tæt på ledelsen.

Ligeledes har Juan Jose Gonzalez i et interview med nyhedsbureauet MarketWire udtalt, at markedet for Ambus nye endoskop, Ascope Gastro, er større end alle andre markeder, som selskabet er på, tilsammen.

»Den vigtigste ting ved Gastro er, at markedet er større end alle andre markeder, vi er på, tilsammen« siger Juan Jose Gonzalez til MarketWire. Læs mere her.

Det har fået investorerne til at sende aktien op med 18 pct. siden det laveste niveau kort efter børsåbning tirsdag morgen.

På trods af den markante fremgang i dag, tirsdag, er Ambu i 2021 fortsat i bund blandt C25-aktierne sammen med energigiganten Ørsted. Begge aktier er faldet omkring 30 pct.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på den enkelte aktie i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Bakkafrost har netop aflagt regnskab - det mener analytikerne om aktien

Læs også: Københavns Lufthavne leverer dundrende underskud