Henter kommentarer

Kriseramt danskers selskab løber snart tør for penge


Det ser fortsat sort ud for det kriseramte elbilsselskab Fisker, som er skabt af den danske forretningsmand Henrik Fisker.

Det blev slået fast, da selskabet torsdag aften udgav deres årsregnskab, hvor de løftede sløret for et milliardunderskud samt rejste »betydelig tvivl« om dets evne til at fortsætte driften. Det skriver Finans

For at Fisker kan fortsætte, så skal en række ting opfyldes. De skal både formå at få solgt deres biler igennem forhandlere, og derudover skal der blive tilført ny kapital til virksomheden eller gælden skal refinansieres, hvis Fisker skal undgå at løbe tør for penge inden for de næste 12 måneder. 

Omny Studio Clip

Rekordernes tid fortsætter på aktiemarkedet

Læs også: Sønderlemmende kritik af dansker-elbil: Den værste nogensinde

Problemerne har i en længere periode stået i kø for danskerens elbilproducent. 

Tidligere har vi her på Euroinvestor citeret Børsen for at skrive, at selskabet har modtaget en varsling fra New York Stock Exchange, hvor selskabet er noteret, om at Fisker-aktien er i konflikt med reglerne for at være børsnoteret.

Aktien handler lige nu i kurs 0,7 dollar. Og ifølge reglerne på den amerikanske børs, så skal aktierne over en periode på 30 handelsdage i gennemsnit handles til en lukkekurs på minimum 1 dollar. I løbet af de seneste 30 handelsdage er Fisker-aktien i gennemsnit lukket i kurs 0,87 dollar, viser data fra Bloomberg, ifølge avisen.

Læs også: Aktieveteran ærgerlig over dansk bank: 'Det har været meget skuffende'

Læs også: Udfordret Ørsted-projekt får medvind