Henter kommentarer

Lars Tvede sætter ord på frygten for aktiedyk


Er der risiko for, at vi står over for et større aktiedyk i aktiemarkedet?

Nej, ikke i udgangspunktet, vurderer den danske finansmand Lars Tvede i onsdagens udgave af Millionærklubben. Han står i spidsen for hedgefonden Atlas Global Macro, der forvalter næsten 1,8 mia. kr. Han har tidligere forklaret, at han holder 370 mio. kr på sidelinjen, som han er klar til at investere.

»Mit basis-scanarie er, at vi ikke får en større korrektion, men at det her lidt kedelige, sidelæns-marked er korrektionen,« udtaler Lars Tvede.

En af de ting, som taler imod, at vi får en større korrektion, skyldes ifølge ham, at vi med hans ord »bliver oversvømmet med penge.«

»Vi har den mest positive pengepolitik siden John Law i 1700-tallet. Så med alle de penge vil folk gå ind i markedet igen, så snart det falder. Oveni det så stiger ejendomsmarkedet så meget – det har en enorm velstandseffekt,« udtaler Lars Tvede.

Han har tidligere udtalt »at børsmarkederne opfører sig lidt trendløst lige nu, men det mest sandsynlige er, at vi skal tættere på – eller ind i – fjerde kvartal, hvorefter vi fortsætter opad.« Det kan du læse mere om her.

Du kan høre hele udsendelsen her

Læs også: Få hele forklaringen: Kendt dansk valueinvestor køber stort op i tech

Læs også: Lars Tvede: 'Jeg har købt ting, der er vanvittigt upopulære'