Henter kommentarer

Lille dansk selskab får topboss ombord


 
Hvorfor hedder det ‘bull og bear’? Det spørgsmål dyster Millionærklubben-vært Bodil Johanne Gantzel og aktiechef Michael Friis Jørgensen om at svare først på i videoen ovenfor.
Vis mere

Det danske brintselskab, Green Hydrogen Systems laver en rokade i deres bestyrelse.

Det har de annonceret i en pressemeddelelse i sammenhæng med deres årsregnskab, som du kan læse mere om her.

Det nuværende bestyrelsesmedlem Thomas Thune Andersen har besluttet, at dette års generalforsamling er rette timing til at stoppe som bestyrelsesmedlem i GHS.

Samme beslutning er Jakob Fuhr Hansen også kommet frem til, og han vil dermed heller ikke genopstille til bestyrelsen ved generalforsamlingen i april.

I stedet vil bestyrelsen nominerer Poul Due Jensen, som er formand og administrerende direktør i Grundfos Holding som kandidat til bestyrelsen. Han er også kendt som enearving til pumpeproducenten Grundfos.

Han skal »styrke bestyrelsens kompetencer inden for industrialisering, produktion, salg og partnerskaber internationalt,« skriver GHS i pressemeddelelsen.

Green Hydrogen Systems holder til i Kolding og er et mindre børsnoteret selskab, der producerer elektrolyseanlæg til produktion af brint. Brint er et grundstof, som mange anser for at være centralt i den grønne omstilling.

Læs også: Kapitalforvalter: 'En god aktie at holde'

Læs også: Særligt håb sendte aktierne i vejret – nu breder tvivlen breder sig