Henter kommentarer

| Opdateret

FOM Technologies sikrer sig ny ordre

Det lille danske selskab FOM Technologies har sikret sig en ny ordre.

Det oplyser virksomheden i en fondsbørsmeddelelse onsdag morgen. Det lille First North-selskab nyder godt af en global, stærk efterspørgsel på sol- og batteriudstyr. Selskabet med 23 ansatte er blevet udvalgt til at levere udstyr til Morrow Batteries nye fabrik i Norge.

Topchefen for FOM Technologies, Michael Stadi, er stolt over, at man igen er udvalgt til at levere teknologi af en global batteriproducent.

Læs også: Lille dansk selskab opjusterer: 'Der foregår bogstaveligt talt et livsvigtigt kapløb'

»Det er uhyre interessant, at der nu er rejst finansiering til at opføre giga batteri fabrikker i Skandinavien. Vi vil gøre vores ypperste for at levere udstyret så hurtigt som muligt så vores teknologi kan tages i brug og medvirke til fremtidens batteri forskning,« påpeger han i en kommentar til ordren.

Aftalen er endnu en ordre i rækken af batteri- og solenergi-relaterede kunder, der har bedt FOM Technologies om at levere udstyr.

»Ordren understøtter selskabets officielle udmelding fra november måned i år, om vækst og kvaliteten af FOM’s overordnede pipeline for fremtiden,« oplyser FOM Technologies.

Ordren ændrer dog ikke på selskabets økonomiske guidance for 2022 eller for 2023 for omsætning og EBITDA.

FOM Technolgoies udvikler såkaldte 'Slot Die Coating'-maskiner, som gør det mulige for forskere at udforske og udvikle nye produkter af materialer, som skal have en særlig egenskab. Forkortelsen 'FOM i selskabets navn kommer af ordene 'funktionel organisk materiale'.

Læs også: Dansk selskab lander aftale med amerikansk gigant

Læs også: FOM Technologies buldrer frem på den grønne bølge