Henter kommentarer

Ny film bliver slagtet af anmelderne - men pengene vælter ind


Selvom den seneste film fra Marvel-universet har fået de dårligste anmeldelser nogensinde, har det ikke holdt biografgængerne hjemme.

'Eternals' havde premiere i USA i slutningen af oktober, og allerede nu har filmen solgt billetter for 71 mio. dollar udelukkende i USA. Det er det fjerdehøjeste siden starten af coronapandemien, skriver CNBC.

På globalt plan er der blevet solgt billetter for 161,7 mio. dollar. Dog er det stadig usikkert, hvornår filmen får premiere i Kina, som er kendt for at være en af de mest indbringende filmmarkeder.

'Eternals' er en del af det såkaldte Marvel Cinematic Universe og er den 26. film i rækken. Herhjemme havde filmen premiere den 3. november.

Det er det kæmpe underholdnings- og medieselskab Disney, der ejer rettighederne til Marvel-universet, og alle filmene kan streams på Disney Plus. Hvornår 'Eternals' bliver tilgængelig på streamingtjenesten er endnu ikke offentliggjort.

Filmen er instrueret af den Oscar-vindende instruktør Chloé Zhao. I hovedrollerne finder man blandt andet Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden og Gemma Chan.

Læs også: Elon Musk bag vild afstemning - lover at følge resultatet

Læs også: Vestas-analytiker siger 'køb' til aktien: Det her er godt nyt