Henter kommentarer

Så mange Nordnet-kunder kastede sig over børsdebutant


Onsdag havde kryptohandelspladsen Coinbase sin første handelsdag på Nasdaq i USA, og det gik ikke ubemærket hen hos en mindre del af Nordnets kunder.

I alt handlede 3802 aktien af Nordnets næsten 1,4 mio. kunder fordelt over i Sverige, Norge, Finland og Danmark, oplyser investeringsplatformen.

743 – eller godt og vel 20 pct. af de handlende kunder – var danske.

»Selvom mange investorer synes kryptovalutaer er interessante, udgør den danske handelsaktivitet kun en mindre del af vores mere end 250.000 danske kunder,« bemærker Nordnets investeringsøkonom Per Hansen i en kommentar.

Forud for Coinbases kursdebut, blev aktiekursen indikeret til at skulle åbne i kurs 250 amerikanske dollar. I løbet af dagen bevægede aktien sig mellem 310 og 429 amerikanske dollar og endte med at lukke i kurs 328.

Nordnets kunder er ikke de eneste, der har kastet sig over Coinbase, som er en amerikansk handelsplatform for digitale valutaer. Også den amerikanske kapitalforvalter Ark Invest med stjerneinvestoren Cathie Wood i spidsen, har købt stort op i børsdebutanten. Det kan du læse mere om her.

Læs også: Tysk storbank: Ny elbil er en Tesla-killer

Læs også: ​Vild udvikling hos verdens største kapitalforvalter