Henter kommentarer

Topfolk i dansk biotekkomet scorer aktier for millionbeløb


Topchef Henrik Blou og finansdirektør Kristian Borbos i danske Gubra har fået tildelt tusindvis af aktier, der er millionbeløb værd.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen. Her fremgår det også, at tildelingen af aktierne er relateret til selskabets børsnotering tilbage i marts 2023.

Henrik Blou har fået tildelt 10.909 aktier, mens Kristian Borbos har fået 6.818 aktier, og tildelingen er sket onsdag den 3. april.

Kigger man på Gubra-kursen torsdag morgen før børsåbning, der lyder på 297 kr., svarer det til, at de to topfolk i biotekselskabet tilsammen har fået aktier for mere end 5 mio. kr.

Siden Gubra blev børsnoteret, har der været fart på aktien, der er braget op med 170 pct. Alene de seneste tre måneder lyder fremgangen på 140 pct.

At selskabet har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra investorer, skyldes blandt andet, at selskabet står bag potentielle midler til behandling af fedme.

En af dem, der har set sig lun på aktien, er porteføljeforvalter i Millionærklubben Lau Svenssen, som har købt op i selskabet i slutningen af marts.

»Jeg må indrømme, at jeg måske overså den, da de gik på børsen sidste år. Og så må man jo finde ud af, om man har taget fejl, eller om man vurderer, at den bliver billigere igen. Jeg tror ikke, man kan sidde og vente på, at den her aktie kommer tilbage igen,« udtalte Lau Svenssen i den forbindelse. Læs mere om det her.

Læs også: 

Læs også: Ser stort potentiale i milliardopkøb: Potentiale til en blockbuster