Henter kommentarer

Warren Buffetts kronprins køber aktier for 511 millioner


Den forventede arvtager for Warren Buffets selskab, Berkshire Hathaway, har købt massivt op.

Greg Abel, som forventes at skulle overtage Berkshire Hathaway efter legendariske investor Warren Buffett, har købt aktier til en værdi af 68 mio. dollar i Berkshire Hathaway. Det skriver Bloomberg.

Opkøbet kan være med til at berolige investorerne i selskabet, ifølge finansmediet. Greg Abel har ikke ejet en betydelig andel af investeringskonglomeratet indtil sit køb af aktier for 511 millioner kroner, lyder det.

Læs også: 10 gyldne råd fra Warren Buffett

Men nu er den 60-årige canadier altså også investeret i Berkshire Hathaway, som han forventes at overtage styringen af, når 92-årige Warren Buffett på et tidspunkt træder tilbage.

Med til historien hører, at selskabets næstformand, Charlie Munger, som Warren Buffet har beskrevet som sin højre hånd, fyldte 98 i år.

Læs også: 6 bøger om Warren Buffett, du bør læse

Greg Abel har tidligere stået i spidsen for Berkshire Hathaways energiselskab, som han i juni solgte sin ejerandel i for 870 mio. dollar, ifølge Bloomberg.

Warren Buffet er kendt for sin investeringsstrategi, der kaldes for value-investering, som handler om at investere i undervurderede aktier.

Derudover er han kendt for at fokusere på at investere langsigtet. Du kan læse mere om den legendariske investors investeringsstil her.

Læs også: Tror kendt gaming-aktie vil falde kraftigt

Læs også: Nordnet om Tesla: Lidt forbavsende