Henter kommentarer

Aktieskolen Lektion 1: Mascha Vang og Kurt Kara - hvad pokker er aktiemarkedet for noget?


Aktieskolen på Euroinvestor er i luften!

Chefredaktør på Euroinvestor, Simon Richard Nielsen får i denne nye podcastserie hjælp fra en række af landets bedste aktieeksperter samt en stribe kendte medværter, der skal i gang med at investere.

I denne første lektion har vi besøg af forretningskvinden og influenceren Mascha Vang, der står på spring til at investere sin formue. Sammen med aktiechef Kurt Kara fra Maj Invest får vi svar på nogle helt afgørende grundtræk på aktiemarkedet. For hvad er aktiemarkedet i virkeligheden for en størrelse? Hvornår så de første aktier dagens lys og hvilken rolle spiller markedet for hele det økonomiske kredsløb.

Læs også: Storbank udpeger 15 europæiske aktier med stort potentiale

Vi er med andre ord i det mere filosofiske hjørne i dette premiereafsnit. I samme ombæring skal vi også have gjort det klart om du er investor eller spekulant, og hvad forskellene er.

Aktieskolen på Euroinvestor er din ultimative guide til at blive en god investor. Og vi garanterer, at der undervejs vil være guldkorn, tips og tricks for selv de mest erfarne investorer.

Læs også: Kommentar: Ideer og tommelfingerregler til nybegyndere på aktiemarkedet

Velkommen til Aktieskolen og god fornøjelse. Og husk: Den, der ved mest, tjener mest.

Herunder kan du høre første podcast i rækken, og i toppen af artiklen kan du se programmet som video. Podcasten kan selvfølgelig også høres på alle streaming platforme.

Læs også: 5 tip til dit første aktiekøb

Læs også: Aktieordbog: Det betyder investeringsbegreberne