Henter kommentarer

Aktien er steget med over 40 pct. - analytikere ser stadig kurspotentiale

Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Den amerikanske computerspilsudvikler Take-Two Interactive er steget med 44,17 pct. i løbet af de seneste 12 måneder.

Vi taler om en spiludvikler, der blandt andet er kendt for 'Grand Theft Auto'-spilserien, BioShock og Sid Meiers Civilizations-spil. Gamingbranchen er samtidig spået stor vækst i de kommende år, så hvad har analytikere af forventninger til aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Take-Two-aktien, så er de generelt positive.

Ifølge data fra Bloomberg er der 28 analytikere, som har dækning af aktien. Af dem har 22 en købsanbefaling, 5 af analytikere har en holdanbefaling og 1 af analytikerne har en sælg-anbefaling.

Læs også: Aktiechef hos milliardforvalter fremhæver tre aktier til 2024: 'Den er vanvittig billig på det her niveau'

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så tror de samlet set på en kursstigning på 6,6 pct.

De vurderer, at Take-Two-aktien kan bevæge sig imod 164,86 dollar, fra de nu 154,60 dollar.

Den, der er mest positiv over for Take-Two-aktien, er Morgan Stanley, der har en købsanbefaling og et kursmål på 175 dollar.

I den modsatte ende af skalaen finder man finanshuset Baptista Research, der har en sælg-anbefaling og et kursmål på 130,70 dollar.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på den enkelte aktie i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedens afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Børshus: Køb disse 10 aktier i december til næste års optur

Læs også: Danske Bank om billige aktier: Se her - der findes aktieguld