Henter kommentarer

Analytikere: C25-aktie har kurspotentiale på 25,8 pct.


Aktien i den danske servicevirksomhed ISS, er de seneste 12 måneder faldet med 17,83 pct.

Selskabets kerneydelser består af rengøring, mad, teknik og arbejdspladsservice. Omsætningen genereres hovedsageligt på de europæiske slutmarkeder, hvor størstedelen indtjenes i Storbritannien.

Spørgsmålet er, hvor aktien er på vej hen herfra?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere mener om ISS-aktien, så er de generelt positive omkring den fremtidige udvikling.

Der er ifølge Bloomberg 15 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har 10 en købsanbefaling, mens 5 analytiker har en holdanbefaling. Ingen en af analytikerne har en sælg-anbefaling på aktien.

Ser man på analytikernes gennemsnitlige kursmål, altså hvad de i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så tror de, at aktien kan bevæge sig op i 162,4 kroner fra den nuværende kurs på 129,2 kroner. Det indikerer et kurspotentiale på cirka 25,8 pct.

Blandt dem, der er mest positive over for ISS-aktien, finder man Carnegie Group. Her har man et kursmål på 205 danske kroner.

I den modsatte ende af skalaen finder man finanshuset Jefferies, der har en sælg-anbefaling og et kursmål på 105 danske kroner.

Læs også: Nordnet: Han kan få store konsekvenser for danske folkeaktier

Læs også: Dansk forsikringsgigant lander på fødderne trods mange vejrskader