Henter kommentarer

Børshus siger 'køb' om Lundbeck-aktien: Tror den kan stige 25 pct.


Børshuset Berenberg har genoptaget dækning af Lundbeck-aktien.

Det sker med en købsanbefaling og et kursmål, der er sat til 212 kr., skriver MarketWire på baggrund af Bloomberg News. I forhold til den seneste lukkekurs på 170 kr., så indikerer det et kurspotentiale på næsten 24 pct.

Berenberg er  ikke det eneste finanshus, der har set et potentiale i medicinalselskabet, der har specialiseret sig i sygdomme relateret til hjernen og centralnervesystemet.

Læs også: Aktiechef: Det var det her, vi advarede mod

Handelsbankens aktiestrateg Haider Anjum og senior aktiestrateg Michelle Nørgaard har tidligere på måneden givet udtryk for, at de ser kurspotentiale i Lundbeck-aktien.

Noget, der kan sende Lundbeck-aktien opad er ifølge Handelsbanken en eventuel succes for migrænemidlet Vyepti samt de endelige resultater fra Alzheimer-forsøgsstudiet, der ventes offentliggjort i 1. halvår 2022.

Handelsbanken påpegede tidligere i november, at man havde en Hold-anbefaling på Lundbeck-aktien samt et kursmål på 259 kr.

Lundbeck er desuden især kendt for at producere antidepressiver – også kendt som lykkepiller.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklerne og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Aktiechef advarer: Risikoen for et aktiedyk er vokset

Læs også: Danske Bank forventer større nervøsitet i markedet: Disse aktier bør du satse på