Henter kommentarer

| Opdateret

Insider køber massivt op i lille dansk aktie


Opdatering: Det er siden artiklen blev publiceret blev præciseret, at formandens handel med Roblon-aktien er en omplacering af aktier.

Der har været et stort insiderkøb i en lille dansk industriaktie.

Næsten 500.000 kr. Så mange penge har finansdirektøren i det danske selskab Roblon købt aktier for.

Carsten Michno har ifølge en selskabsmeddelelse købt 3553 aktier i selskabet 12. januar i år. Han har dermed købt aktier i den danske fiberkabelforretning for mere end 497.000 kr. Dermed har insidere været særdeles aktive, når det kommer til handel med Roblon-aktien.

Læs også: Kursbombe lurer under dansk aktie

Finansdirektørens køb kommer nemlig dagen efter, at selskabets formand, Jørgen Kjær Jacobsen, har handlet aktier i Roblon for godt 931.000 kr.

Han har 11. januar 2022 omplaceret aktier fra et depot til et andet, oplyser Roblon i en selskabsmeddelelse.

Læs også: Chefstrateg: To ting, der kan ramme din aktiekurs

Den danske produktionsvirksomhed, der blandt andet fremstiller fiberoptiske kabler, har ikke desto mindre haft en udfordrende tilværelse på børsen.

I løbet af de seneste 12 måneder er Roblon-aktien faldet 26 pct., mens aktien i løbet af de sidste fem år er faldet næsten 37 pct.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Sydbank: Aktien er faldet en del, men er stadig ikke billig

Læs også: Kapitalforvalter: Du bør finde aktier med denne evne