Henter kommentarer

Milliardforvalter: Dette er den billigste C25-aktie


Den danske servicekæmpe ISS har taget et nyt skridt mod at være profitabel.

Det vurderer Lars Hytting, der er chef for aktiehandlen hos formueforvalteren Artha Kapitalforvaltning, tirsdag morgen. I en kommentar hæfter han sig ved, at ISS har foretaget et frasalg i Hongkong og Taiwan.

»Set herfra er der ingen uro ved, at man frasælger for meget og mister vækst, i stedet handler det om at finde tilbage til kernen, tilbage til at være profitabel,« lyder det fra Lars Hytting.

Læs også: Danske Bank-strateg: Det bliver en kæmpe, kæmpe test

For aktiechefen at se er ISS den billigste aktie i C25-indekset, dvs. rækken af de største og mest handlede danske aktier.

Det er samtidig det selskab, som den danske milliardforvalter har den største overvægt i, hvis man holder kapitalforvalterens position i servicekoncernen op mod dens vægt i C25-indekset.

Se listen: Sådan har de danske aktier klaret sig i januar

Han lægger vægt på, at politikere rundt omkring i verden er ved at bløde op mod de omfattende coronanedlukninger. Nedlukningerne og det, at mange har arbejdet hjemmefra har været en udfordring for ISS, der har specialiseret sig inden for kontorrengøring og kantinedrift.

Udviklingen støber fundamentet for en optimistisk guidance, vurderer Lars Hytting, der forventer, at ISS kan fremvise fremskridt i det kommende regnskab. Han hæfter sig samtidig ved, at Danske Bank holder fast i sin »køb«-købsanbefaling på ISS, ligesom man har et kursmål på 190 kr.

Artha Kapitalforvaltning er en dansk formueforvalter, der forvalter mere end 16 mia. kr. for 600 velhaverfamilier. Formueforvalterens aktiefokus ligger på nordiske og danske aktier

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Aktiechef: Dette er det vigtigste nøgletal

Læs også: Danske aktier er raslet ned »Vi investorer hader usikkerhed, og det er det, der har ramt markedet«