Henter kommentarer

Milliardforvalter om opsigtsvækkende udvikling: Investorerne behandler dansk aktie helt forkert lige nu


Markedet tager fuldstændig fejl af Bang&Olufsen-aktien, lyder det.

Ordene komemr fra Michael Voss, der står i spidsen for den danske kapitalforvalter Fundamental Invest, ifølge Børsen. Han har udnyttet de seneste dages kursfald til at øge sin position i det danske elektronikselskab.

Læs også: Insider køber massivt op i lille dansk aktie

 

»Vi har købt lidt op her de sidste to dage. Det kan godt være, at det er at gå imod vinden, men jeg tror, at markedet behandler B&O helt forkert i øjeblikket. Man behandler det, som om at det er et selskab i krise, og det var et kriseregnskab, men det er langtfra tilfældet. Det er en butik, der øger omsætningen og kommer til at øge indtjeningen i år med et pænt cashflow og en masse nye samarbejdsaftaler,« siger Michael Voss til Børsen.

Læs også: Kursbombe lurer under dansk aktie

 

B&O-aktien har under alle omstændigheder været udfordret på børsen. Aktien er i løbet af de seneste 12 måneder faldet med 30 pct, og i løbet af de sidste fem år er aktien nærmest savet midt over. Bang&Olufsen-aktien er i den periode faldet godt 44 pct.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Sydbank: Aktien er faldet en del, men er stadig ikke billig

Læs også: Kapitalforvalter: Du bør finde aktier med denne evne