Henter kommentarer

Millionærklubben: Ny melding sætter markedet i galop


Se udsendelsen ovenover.

Speederen er røget i bund på aktiemarkedet, efter den amerikanske centralbank, Federal Reserve, onsdag aften gav en tidlig julegave og signalerede lavere renter næste år.

Spørgsmålet er nu, om det er nok til at give medvind til danske og nordiske aktier, for denne torsdag i Millionærklubben holder vi nemlig blikket rettet mod nord.

Vi skal se nærmere på aktier, der har fået lov til at være en del af porteføljen ude i Regulær Invest - og måske endnu vigtigere skal vi også sladre om de aktier, man er gået udenom.

Det sker sammen med Michael West Hybholt, aktieanalytiker og investeringsrådgiver i Regulær Invest samt Millionærklubbens faste porteføljeforvalter, Lars Persson.

Vært: Signe Terp

Millionærklubben byder d. 20 december indenfor til årets sidste aften med Millionærklubben eksklusiv. Der er aktiedyst på programmet, hvor du kan møde det faste hold af porteføljeforvaltere - Lau Svenssen, økonom og chefstrateg i Svenssen & Tudborg, Lars Persson, aktieanalytiker hos Aktierådet, Mads Christiansen, fondschef i NewDeal Invest og Michelle Nørgaard, seniorstrateg i Jyske Bank. Du kan få indsigt i deres forventninger til det kommende investeringsår, og blive klogere på bevæggrundene for deres investeringer i årets interne aktiekonkurrence. Billetter kan købes på www.euroinvestor.dk/arrangementer

Millionærklubben er sponseret af Saxo Bank, og du kan følge Millionærklubbens porteføljer her.

Lyt til alle afsnit af Millionærklubben her:

Lyt til Euroinvestors morgennyheder her: