Henter kommentarer

| Opdateret

Overraskende udvikling - BioPorto-topchef trækker sig


 
Det er vigtigt at kende til aktiemarkedets sektorer, for det kan ende med at sikre dig noget afkast. Dem kan du se mere om her
Vis mere

Peter Mørch Eriksen trækker sig som administrerende direktør for BioPorto.

Det oplyser det danske biotekselskab i en fondsbørsmeddelelse onsdag aften.

Efter at have stået i spidsen for BioPorto igennem otte år, har BioPortos administrerende direktør meddelt, at han vil trække sig fra selskabet.

Peter Mørch Eriksen vil fortsætte hos BioPorto indtil januar 2022, og vil blive i stillingen frem til, at hans afløser er fundet.

»Det er, og har været, et privilegium at være administrerende direktør for BioPorto, og jeg ser frem til at fortsætte støtten til selskabets fortsatte projekter, inklusiv de kliniske studier og den forventede registreringsansøgning af De Novo-ansøgning til FDA for pædiatrisk brug af NGAL-Testen. I forhold til de milepæle, der venter forude for BioPorto, så finder jeg tiden rigtig til at finde en arvtager, der kan lede BioPorto ind i selskabets næste fase,« lyder det fra Peter Mørch Eriksen i meddelelsen.

Læs også: Bioporto-finansdirektør trækker sig

BioPortos bestyrelsesformand, Thomas Magnussen, takker Peter Mørch Eriksen for en »enorm indsats for selskabet igennem mange år.«

»Jeg og resten af organisationen ser frem til at fortsætte arbejdet med Peter de kommende måneder, imens vi arbejder på at identificere og udnævne en afløse samt fremme selskabets overgang til det nordamerikanske marked,« lyder det fra Thomas Magnussen i meddelelsen.

Peter Mørch Eriksen har i et interview med Euroinvestor uddybet sit exit her.

Læs også: BioPorto-topchef: 'Der er et kæmpe potentiale i det her'

Læs også: BioPorto-topchef: Derfor har jeg sat penge i aktien