Henter kommentarer

Professionel investor ser kæmpe potentiale i norsk aktie


Crayon-aktien er en af de største positioner hos formueforvalteren Medium Invest.

»Crayon er groft sagt omkring 150 pct. mere værd, end den handler til i dag,« vurderer Thomas Tang, der står i spidsen for den danske formueforvalter, i Millionærklubben mandag.

Medium Invest fokuserer på aktier i små og mellemstore virksomheder og har i den forbindelse valgt at satse på det norske it-selskab med cirka 3.300 ansatte.

Læs også: Dansk kapitalforvalter satser på dansk C25-aktie – tror på markant ændring

Selskabet hjælper kunden med at få det mest ud af de it-løsninger, som kunden har i forvejen, men også at få styr på hvilke løsning, der er behov for fremadrettet. Crayon er med andre ord et led imellem for eksempel Microsoft eller Amazon og det norske it-selskabs kunder, fortæller Thomas Tang.

For ham at se er der »virkelig, virkelig store upside,« i Crayon-aktien udtaler han i Millionærklubben.

Den norske aktie er imidlertid faldet meget tilbage fra toppen, fordi der er nogle store aktionærer, der har solgt ud Crayon-aktien, forklarer han.

Det skete blandt andet, da Crayon-aktien lå omkring kurs 200 kr. Det fik it-aktien til at falde til omkring kurs 150 kr., hvor nye tal fra en konkurrent fik Crayon-aktien til at falde længere ned.

Crayon-aktien er steget næsten 19 pct. i løbet af de seneste 12 måneder, men er faldet markant tilbage den seneste tid. Inden for de seneste tre måneder er Crayon-aktien faldet næsten 26 pct.

Læs også: Saxo Bank: Disse aktier er en oplagt købsmulighed – de er historisk billige

Læs også: Morgan Stanley ser potentiale i chip-aktier – udnævner to vindere