Henter kommentarer

Ser stor kurspotentiale i 'attraktiv' C25-aktie: 'Køb den'


Der gemmer sig et stort kurspotentiale i ISS-aktien.

Det er vurderingen fra Handelsbankens aktiestrateg Haider Anjum og senior aktiestrateg Michelle Nørgaard om aktien i den danske servicekoncern. De har set nærmere på det danske C25-selskab har 350.000 ansatte, der opererer inden for blandt andet rengøring, ejendomsdrift og catering, efter selskabet torsdag fremlagde dets regnskab for 2. halvår 2021.

Læs også: Danske Bank: Hold fast i dine aktier – de kan snart være steget betydeligt

Både omsætningen og den organiske vækst endte højere end konsensus’ forventninger, og ISS bekræftede med regnskabet investorerne i, at man er på rette vej i forhold til den pågående genopretning af forretningen. Handelsbanken hæfter sig imidlertid ved, at »forventningerne til 2022 er til den forsigtige side, særligt med tanke på den stærke afslutning på 2021.«

Torsdag reagerede markedet, ved at sende ISS-aktien ned med næsten 8 pct. Handelsbanken vurderer, at den seneste svaghed for ISS-aktien delvist skyldes en overreaktion på omikron.

Læs også: Professionel investor om massive kursfald: 'Der er sprunget en boble'

»Taget den igangværende strukturelle transformation i betragtning og vores forventning om indtjeningsvækst på 74 pct. i 2022 og 23 pct. fastholder vi vores købsanbefaling på aktien med et kursmål på 145 kr.,« lyder det fra Handelsbanken. Det indikerer et kurspotentiale på mere end 20 pct.

Sydbanks aktieanalytiker Per Fogh er enig i, at ISS kom med en »meget forsigtig« vækstprognose for 2022. Aktien er dog stadig værd at købe, lyder det fra Per Fogh.

Læs også: Lars Tvede efter stort krak: Derfor holder vi fast i vores russiske aktier

Han hæfter sig ved, at servicekoncerns restrukturering følger planen og »at genopretningen af lønsomheden ser ud til at kunne realiseres hurtigere end først antaget.«

»Vi anerkender, at væksten i 2022 fortsat vil være påvirket af covid-19 forstyrrelser og en normalisering af det ikke-kontraktuelle salg, men prognosen er, efter vores vurdering, noget forsigtig og vi forventer, at ISS kan overraske positivt i løbet af 2022,« lyder det i et analysenotat fra Per Fogh, der tilføjer:

»Værdiansættelsen af ISS, er attraktiv og vi ser gode muligheder for, at yderligere fremgang i ISS kan løfte kursniveauet betragteligt.«

Læs også: Aktieanalysechef: Derfor stiger Vestas og Ørsted

ISS har ifølge Sydbank flere end 350.000 ansatte i mere end 60 lande fordelt på Europa, Nordamerika, Asien, Sydamerika og Stillehavsområdet, som dagligt servicerer flere end 200.000 business to business-kunder.

Det fremgår af Sydbanks hjemmeside, at banken har en købsanbefaling på ISS-aktien.

Læs også: Kører i stilling til stort udbytte

Læs også: Skærer kursmålet for dansk aktie med 77 pct.