Henter kommentarer

Storbank anbefaler denne aktie: 'Kursfaldet er en attraktiv mulighed'


 
Hvad betyder forventninger?
Vis mere

Morgan Stanley ser stort potentiale i Northrop Grumman.

Det skriver CNBC. Storbanken Morgan Stanley, ser forsvarsaktiens fald på 18 pct. i 2023 som en god mulighed for at købe op i selskabet, der blandt andet leverer våben til det amerikanske forsvar.

Læs også: Advarer investorer: Forude venter en ubehagelig fase

Kursfaldet skyldes formentlig det Republikanske Partis modvilje mod at bruge flere penge, vurderer Morgan Stanley-analytikeren Kristine Liwag.

»Faldet i 2023 skyldes et skifte i stemningen efter rygterne om, at Republikanerne i Kongressen er ved at forberede modstand mod yderligere udgifter, hvilket kan få betydning for væksten i det amerikanske forsvarsbudget,« skriver Kristine Liwag.

Læs også: Milliarderne ruller ind hos Ørsted - det venter energigiganten af 2023

2022 var et stort år for forsvarsaktierne, og det kan også have fået investorer til at sælge ud og tage profitten ifølge analytikeren. Storbanken er også af den opfattelse, at det langt fra er sikkert, at den politiske situation vil gå udover forsvarsbudgettet. Banken mener heller ikke, at de seneste forøgelser af forsvarsbudgettet fra december er indregnet i selskabet forventninger, og derfor kan der være mere at hente.

»Det skaber en attraktiv mulighed for at købe op i aktien,« skriver Kristine Liwag.

Morgan Stanley har et kursmål på 626 dollar for Northrop Grumman-aktien, som lukkede torsdagens handel med en kurs på 442,36 dollar.

Læs også: Aktiechef: Vær 'forsigtig' med denne slags aktier

Læs også: Advarer investorer: Disse virksomheder skal i skammekrogen