Henter kommentarer

Millionærklubben Eksklusiv: På vej mod en ny tech verden

Millionærklubben fra Euroinvestor inviterer endnu en gang til Millionærklubben Eksklusiv med livepublikum.

Der er drøn på den teknologiske udvikling, og enhver virksomhed med respekt for sig selv synes efterhånden at blande ord som ”kunstig intelligens” og ”data” ind i deres aktuelle præsentationer. Men hvad er spin, og hvad er reel og realistisk udvikling? Hvordan kommer fremtidens virksomheder til at udfolde sig? Og hvor efterlader det overhovedet os som både investorer og samfundsborgere? Millionærklubben ser på sagen og debatterer nogle af de muligheder og potentielle farer, der ligger i en digitaliseret fremtid.

Du får indsigt i de store tendenser på udviklingsområdet, og bliver klogere på nogle af de stopklodser, der måske kommer til at gøre sig gældende fra myndighedernes side. Du får også panelets kvalificerede blik for, hvilke selskaber der pt. ser ud til at have fat i den lange ende.

Debatten styres af Millionærklubbens faste vært, Bodil Johanne Gantzel, og panelet består af denne aften af Peter Garnry, Aktiestrategichef i Saxo Bank, Bent Dalager, Partner og Nordisk chef for New Tech hos KPMG, Mads Christiansen, fondschef i NewDeal Invest og porteføljeforvalter i Millionærklubben samt Lau Svenssen, aktieanalytiker hos Svenssen & Tudborg og porteføljeforvalter i Millionærklubben.

Vi byder på et glas vin, øl eller sodavand og lidt snacks, så du kan læne dig tilbage og blive klog på investering ind i den teknologiske udvikling.

Mere information om programmet og billetter findes her.

Lyt til de seneste to episoder af Millionærklubben Eksklusiv nedenfor.

Del 1

Del 2