Henter kommentarer

5 aktier, der er værd at holde øje med

Foto: MATTHEW CHILDS
Vis mere

Salget brager derudaf for en lang række selskaber under coronakrisen.

Selskaberne nyder på hver sin måde godt af, at folk spiser mere hjemme og opholder sig mere hjemme. Det gælder blandt andre disse selskaber, ifølge CNN.

Beyond Meat

Omsætningen er mere end fordoblet hos den amerikanske plantekødsproducent Beyond Meat under coronakrisen. Selskabet har blandt andet været hjulpet af, at der har været udsigt til kødmangel i USA. Det kan du læse mere om her.

Clorox Company

Rengøringsgiganten Clorox har også set et øget salg i takt med, at der er kommet fokus på rengøringen under udbredelsen af den smitsomme virus. Salget kan også være påvirket af, at vi opholder os mere hjemme og derfor gøre mere rent i hjemmet.

Electronic Arts

Hos computerspilsproducenten voksede omsætningen 12 pct. i fjerde kvartal sammenlignet med samme kvartal sidste år. EA's fremgang var drevet af titler som FIFA, Madden NFL og The Sims 4.

Peloton

Peloton er et amerikansk selskab, der tilbyder træningsprodukter, så man kan træne hjemmefra, f.eks. cykler og step-maskiner. Her har man også nydt godt af, at fitnesscentre og motionsklubber har været ramt af nedlukningen. Omsætningen er steget 66 pct., mens selskabet har oplevet en stigning i medlemsskabet på 30 pct. Selskabet har derfor øget dets prognose for året.

Slack

Det amerikanske Slack er blandt de softwareselskaber, som har vundet på, at folk under coronanedlukningen stadig har behov for at tale med kollegerne.

Slack Technologies har ifølge selskabet selv fået 9000 nye kunder imellem 1. februar og 25. marts. Det er en stigning på 80 pct. sammenlignet med kvartalet inden.

Læs også: 4 stærke aktier: 'Du bør lede efter aktier her'

Disse fem selskaber er selvfølgelig ikke de eneste, som det går godt for under nedlukningen.

Et andet eksempel er Zoom Video Communications, der tilbyder en videotjeneste, hvor man kan se og tale med dem, som man ikke har haft mulighed for at mødes med under nedlukningen. Den er eksempelvis blevet brugt i undervisningssammenhæng og til kaffemøder.

Et tredje selskab, der kan vinde på tendensen med, at vi har været tvunget til at klare tingene på afstand er softwareselskabet Teladoc Health.

Selskabet leverer video-sundhedsrådgivning via et netværk af læger, der er knyttet til selskabs internetplatform. Det kan du læse mere om her.

Læs også: Porteføljeforvalter peger på undervurderet aktie: 'Der er stor upside'

Læs også: André Thormann: Sådan kan du blive snydt af nøgletallene