Henter kommentarer

| Opdateret

Børshus ser kæmpe kurspotentiale i lille dansk aktie


Der gemmer sig et langt større potentiale i det danske First North-selskab Penneo

Det mener finanshuset Redeye, der har indledt dækning af den danske softwarevirksomhed. Selskabet har udviklet en særlig software, som gør det enkelt og hurtigt for revisionshuse at lade deres klienter underskrive eksempelvis årsregnskaber med NemID-signatur og få digitaliseret hele det bagvedliggende workflow.

Penneo-aktien bør ifølge analytikerne hos Redeye koste 53 kr. med et yderligere kurspotentiale på 30 pct.  – dvs. til 68,9 kr. Penneo handles lige nu i kurs 42,5. Det indikerer et kurspotentiale på 62 pct.

Læs også: 3 mulige aktiejuveler: 'Den kan stige 75 pct. de næste 2-3 år'

»Penneo har en af de mest attraktive vækstprofiler blandt de nordiske børsnoterede Saas-selskaber,« skriver analytikerne Fredrik Nilsson og Jacob Svensson fra Redeye bl.a. i analysen, som er betalt af Penneo selv.

Det danske selskab blev børsnoteret til kurs 11,06 i juni 2020. Siden da har Penneo opjusteret sine forventninger til ARR, som er abonnementsforretningen målt på årlig værdi, og er et udtryk for tilbagevendende indtægt.

Hvis alt går efter planen sigter Penneo at blive optaget på hovedbørsen i marts 2022. Penneo forbereder samtidig en kapitalforhøjelse på omkring 100 mio. kr. Pengene skal sætte fart i væksten. Det kan du læse mere om her.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Næste aktiedyk? 'Det kan godt blive i de kommende måneder'

Læs også: HC Andersen Capital: Softwaresektoren fortsætter højt væksttempo