Henter kommentarer

Godmorgen, her er dagens vigtigste finansnyheder


Her er dagens vigtigste nyheder fra de danske finansmedier

»Drastisk skifte«: Ny tendens i danskernes investeringsvaner

En særlig tendens viser sig i danskernes investeringsvaner. For mens det er strømmet til med nye investorer de seneste år, så er der også en anden trend, der er vokset frem.

Og det er investeringsfonde, viser tal fra Finans Danmark. Det er opsigtsvækkende, da danskerne ellers historisk har haft størstedelen af deres aktieinvesteringer i enkeltaktier.

Læs mere her

Coloplast lander lige under forventningerne på en række vigtige nøgletal

Friske tal fra danske medico- og sårplejeselskab Coloplast rammer en smule under, hvad der var ventet af analytikerne.

Det står klart efter, at Coloplast har præsenteret investorerne for nye tal for første halvår af sit skæve regnskabsår 2023/24 tirsdag morgen.

Læs mere her.

Himmelstormeren Gubra med friske tal: Omsætningen springer op

Omsætningen går frem for den danske biotekvirksomhed Gubra, der er sprunget op på børsen det seneste år. Det viser et såkaldt Trading Statement, der er sendt ud tirsdag morgen.

Således vokser Gubra den organiske vækst i omsætningen i første kvartal med 30 pct. i 2024, hvor den i 2023 gik tilbage med 6 pct.

Den samlede omsætning i kvartalet lander på 65 mio. kr. mod 49,9 mio. kr. i samme periode sidste år.

Læs mere her

Markedstendenser

Futures for det tyske DAX-indeks, der er en god rettesnor for udviklingen på det danske marked, indikerer fredag morgen en åbning med en stigning på 0,07 pct.

Dagens tal og begivenheder

Millionærklubben byder torsdag 23. maj indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Det skal handle om energi- og råvaremarkederne, og hvordan priserne på de globale råvaremarkeder vil blive påvirket af disse nye dagsordener fremover, og om der findes oplagte investeringsmuligheder i lige præcis de bevægelser. Billetter kan købes her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer