Henter kommentarer

Se listen: 39 spændende gaming-aktier


 
Bodil Johanne Gantzel og Michael Friis Jørgensen dyster i de smarte aktiebegreber. Aktieskolen på Euroinvestor er din ultimative guide til at blive en god investor. Her er spørgsmålet ‘Hvad er P/E-værdi?’
Vis mere

Gamingbranchen er spået til at stå over for massiv vækst de kommende år. Derfor sætter Euroinvestor fokus på blandt andet udviklingen i gamingbranchen i en ny serie.

En lang række gaming-aktier er steget til vejrs i 2020, og der stadig god grund at være orienteret mod disse aktier, fortæller privatinvestor og Millionærklubben-porteføljeforvalter Mads Christiansen. Han er fokuseret investor inden for gaming, teknologi og new retail.

»De her selskaber befinder sig i en branche, der vokser 10 pct. om året., og når der om lidt kommer nye konsoller, kommer der ny efterspørgsel på spil, og den øgede presseomtale og fokus på spil vil øge interessen på spil-aktier,« fortæller han.

I videoen ovenfor ses udviklingen i markedsværdien for en række gaming-selskaber. Videoen er lavet via Flourish Studios.

Du kan læse mere om væksten i gamingbranchen 'Gamingbranchen står foran massiv vækst: Aktierne er braget op'.

Nedenfor ses en liste med en række spændende gaming-aktier, som Mads Christiansen har noteret sig, og som du se nærmere på, hvis du gerne vil eksponeres mod branchen.​

Læs også: 10 spændende aktier til valueinvestoren

Læs også: Se listen: 25 tech-aktier med stort vækstpotentiale