Henter kommentarer

| Opdateret

Millionærklubben Special: Kom helt tæt på Danmarks største softwareselskab


 
Mød Simcorps adm. direktør, Klaus Holse, når Bodil Johanne Gantzel tager med ham på en tur ned ad memory lane og ser frem mod nye tider og udfordringer.
Vis mere

De bevæger sig i en helt særlig niche, men har hele verden som deres arbejdsplads.

Det fortæller Simcorps direktør, Klaus Holse, i en særudgave af aktiepodcasten Millionærklubben - Millionærklubben Special - hvor Euroinvestor går tættere på en række af de største selskaber i Danmark. I første afsnit handler det om det danske C25-selskab Simcorp, der sælger it-løsninger til de allerstørste finansielle investorer i verden.

Simcorps kundeliste tæller eksempelvis pensionsselskaber og forsikringsselskaber, der skal have forvaltet en større formue. Det danske it-selskab bygger med Klaus Holses ord rygraden af det system, som kapitalorvaltere skal bruge til at overvåge og styre kundernes penge.

Klaus Holse fortæller blandt andet om to af de store bekymringer, han havde, da han kom til Simcorp for otte år siden. Inden da var han hos den amerikanske teknologigigant Microsoft, og det var derfor noget af et skifte.

»Nogle af de bekymringer, jeg havde, da jeg tiltrådte, var, om man til en mellemstor virksomhed - som Simcorp var dengang - kunne tiltrække de rigtige mennesker,« udtaler han og fortsætter:

»Den anden store bekymring var, om Simcorp kunne komme ind på det amerikanske marked. Til begge dele kan man godt sige, at det godt kan lade sig gøre.«

Du kan dykke dybere ned i Simcorp, hvis du klikker på linket i 'Simcorp', hvor du se flere oplysninger om aktien, og hvordan kursen har udviklet sig.

Hør også: Millionærklubben Special: GN Store Nord

Du kan finde andre andre udgaver af Millionærklubbens podcasts her.

Millionærklubben Special er sponseret af Saxo Bank og BMW.