Henter kommentarer

Millionærklubben: FLS, Lundbeck og nye aktier på Millionærklubbens hylder


Se udsendelsen ovenover.

Friske regnskabstal ude fra FLSmidth og Lundbeck. Millionærklubben hopper i tallene og tjekker resultaterne fra de to selskaber med hhv. Roland M Andersen, CFO i FLSmidth, og Søren Løntoft, aktieanalytiker i Sydbank. 

I studiet afslører aktiechef i HC Andersen Capital, Michael Friis Jørgensen, hvilke positioner han for nylig har taget ind i konkurrencen, og så bliver der ellers varmet op til ugens måske vigtigste nøgletal, forbrugerpriser fra USA, der offentliggøres onsdag eftermiddag.

Vært: Bodil Johanne Gantzel

Millionærklubben er sponseret af Saxo Bank, og du kan følge Millionærklubbens porteføljer her.

Du kan lytte til dagens udgave af Euroinvestor Morgennyheder her:

Millionærklubben byder torsdag 23. maj indenfor til Millionærklubben Eksklusiv. Det skal handle om energi- og råvaremarkederne, og hvordan priserne på de globale råvaremarkeder vil blive påvirket af disse nye dagsordener fremover, og om der findes oplagte investeringsmuligheder i lige præcis de bevægelser.

Debatten styres af Millionærklubbens faste vært, Bodil Johanne Gantzel, og i panelet kan du møde: Ole Hansen, chefstrateg fra Saxo Bank, Arne Lohmann Rasmussen, chefanalytiker i Global Risk Management og Lau Svenssen, fast deltager i Millionærklubben og chefanalytiker hos Svenssen og Tudborg. Billetter kan købes her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/kommende-arrangementer