Henter kommentarer

Carlsberg lancerer ny strategi


Carlsberg har fremlagt en ny strategi. 

Den skal øge det langsigtede potentiale for den danske ølmastodont.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fra Carlsberg. Carlsberg har fornyet selskabets langsigtede strategi, 'SAIL'27' med introduktionen af 'Accelerate SAIL'.

Det er en handlingsplan, der skal sikre, at Carlsberg fokuserer på de rigtige elementer, der skal sikre væksten ude i fremtiden. Det omfatter et fokus på Carlsbergs drikke uden for ølsegmentet samt et særligt fokus på markederne Kina, Vietnam og Indien.

»Vi annoncerer et spændende nyt kapitel for Carlsberg. Med Accelerate SAIL har vi identificeret vores nøglestrategiske vækstdrivere, øget vores vækstambitioner og er på vej til at bygge en endnu stærkere virksomhed,« lyder det fra Carlsbergs topchef, Jacob Aarup-Andersen.

Carlsberg har opjusteret de langsigtede mål for den gennemsnitlige organiske omsætningsvækst (CAGR) til 4-6 pct. CAGR. Det er en stigning fra det tidligere mål på 3-5 pct. Den organiske driftsindtjening ventes at vokse hurtigere end dette, oplyser Carlsberg. Opdateringen af strategien sker dagen før, at Carlsberg ventes at komme med friske regnskabstal.

Læs også: Gyser-dag i vente: Det mener analytikerne om Ørsted-aktien lige nu

Læs også: Vind under vingerne? Det mener analytikerne om Vestas-aktien forud for regnskab