Henter kommentarer

Godmorgen, her er dagens vigtigste finansnyheder


Her er dagens vigtigste nyheder fra de danske finansmedier.

Aktieanalysechef peger på 4 ting, der kan sende dansk gigant op

Vestas-aktien svinger op og ned, men alligevel har aktien forholdt sig på nogenlunde samme pris, siden vi trådte ind i 2022. Men hvad kræves der for, at aktien kommer op og flyve?

Det kommer Jacob Pedersen, der er aktieanalysechef i Sydbank, med fire bud på i en ny kommentar til det forestående første kvartalsregnskab fra vindmøllegiganten.

Læs mere her.

Jens Løgstrup ville købe en af disse 3 aktier, hvis han havde 10.000 kr. lige nu

Jens Løgstrup købte sin første aktie i 1972, og den erfarne investor har med sin guldopskrift fra årtusindskiftet leveret et gennemsnitligt årligt afkast på 16,9 pct., hvilket er langt mere end det C25-indekset kan præstere.

Men hvilke aktier vil den garvede investor fra Randers smide sine jetoner i nu? Jens Løgstrup fremhæver tre konkrete aktier i en del af markedet, hvor han forventer en stigning på 35-50 pct. inden for de næste to år.

Læs mere her.

Dansk selskab kaldes 'fantastisk' og spås kæmpe potentiale - sådan anbefaler analytikerne at du handler aktien

»Fantastisk.« Sådan omtaler en dansk formueforvalter et af de helt store danske børsnoterede selskaber.

Selskabet, som vi finder i det store C25-indeks er ifølge aktiechefen »uden tvivl en fantastisk virksomhed med »et kæmpe potentiale,«

Ordene kommer fra Lars Hytting, der er chef for aktiehandlen hos Artha Kapitalforvaltning. Han taler om det danske transport- og logistikselskab, DSV hvis aktiekurs er faldet markant tilbage i løbet af de seneste 12 måneder.

Læs mere her.

Markedstendenser

Futures for det tyske DAX-indeks, der er en god rettesnor for udviklingen på det danske marked, indikerer mandag morgen en åbning med en stigning på +0,22 pct.

Dagens tal og begivenheder

  • Inflation - Tyskland

Har du for mange danske aktier eller for få teknologiaktier? Det kan du måske få svar på nu. Euroinvestor søger læsere, der vil dele sin portefølje med en af vores dygtige eksperter. Du kan stille spørgsmål og få en vurdering af din porteføljes sammensætning og råd til, hvordan du måske kan forbedre den for at få et højere afkast og mindre risiko. Skriv til os på redaktion@euroinvestor.dk.