Henter kommentarer

Gennemførelse af kapitalnedsættelse i TCM Group A/S


SELSKABSMEDDELELSE

Nr. 135/2022

Tvis, 6. maj 2022

Gennemførelse af kapitalnedsættelse i TCM Group A/S

På TCM Group A/S’ ordinære generalforsamling den 5. april 2022 blev der truffet endelig beslutning om at nedsætte selskabets aktiekapital fra DKK 1.000.000 med DKK 85.770,6 til DKK 914.229,4 ved henlæggelse til en særlig reserve. Kapitalnedsættelsen sker på selskabets beholdning af egne aktier.

Efter udløb af fristen for selskabets kreditorer til at anmelde deres krav i selskabet, jf. Selskabslovens § 192, stk. 1, har selskabets bestyrelse besluttet at gennemføre kapitalnedsættelsen, og denne er nu registreret i Erhvervsstyrelsen.

TCM Group A/S’ aktiekapital udgør efter kapitalnedsættelsen nominelt DKK 914.229,4 fordelt på aktier á DKK 0,1.

Efter kapitalnedsættelsen er TCM Group A/S’ besiddelse af egne aktier nominelt DKK 7.500, svarende til 0,82% af selskabets aktiekapital.

For yderligere information kontakt venligst:
CEO Torben Paulin, TCM Group A/S, på tlf. +45 21 21 04 64

Om TCM Group
TCM Group er Skandinaviens tredjestørste producent af køkkener, badeværelses- og opbevaringsmøbler. Produkterne er designet og produceret i Danmark og er rodfæstet i en stolt tradition for kvalitet og solidt håndværk. TCM Group fører en multibrand-strategi, hvor Svane Køkkenet er det primære brand, mens de øvrige brands er Tvis Køkkener og Nettoline. Samlet dækker disse brands hele prisspektret, og de sælges gennem ca. 140 forhandlere i Danmark og resten af Skandinavien. TCM Group sælger desuden køkkener som private label gennem byggemarkedskæder i Danmark og uafhængige køkkenforretninger i Norge. TCM Group er leverandør til den 45% ejede e-commerce køkkenvirksomhed Celebert, som opererer gennem de forskellige brands kitchn.dk, billigskabe.dk, Celebert og Just Wood. Yderligere oplysninger fås på hjemmesiden www.tcmgroup.dk.

        

Vedhæftet fil