Henter kommentarer

Analytikerne ser gaming-aktie stige


Electronic Arts er en af de største producenter i spil-verdenen og er blandt andet kendt for fodboldsuccesen FIFA og The Sims.

I løbet af de sidste 12 måneder er Electronic Arts-aktien faldet med 6,16 pct. Men hvad er udsigterne for aktien fremadrettet?

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Electronic Arts-aktien, ser de potentiale i spilgiganten.

Læs også: Det mener analytikerne om Spotify-aktiens fremtid

Der er ifølge Bloomberg 31 analytikere, der har dækning af Electronic Arts-aktien. Af dem har hele 20 af dem en købsanbefaling. 11 analytikere har en hold-anbefaling, mens ingen analytikere har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 15,2 pct.

De vurderer, at Electronic Arts-aktien kan bevæge sig imod 146,46 dollar, hvor aktien nu ligger omkring 127,16 dollar.

Den, der er mest positiv over for Electronic Arts-aktien, er analyseshuset Benchmark, der har en købsanbefaling og et kursmål på 164 dollar. I samme ende finder man investeringsbanken Jefferies, der ligeledes har en købsanbefaling og et kursmål på 159 dollar.

Læs også: Han vil gå på pension som 45-årig: Sådan investerer han

I den modsatte ende af skalaen finder man DZ Bank AG Research, der har en hold-anbefaling og et kursmål på 127 dollar.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på de enkelte aktier i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.

Læs også: Salg fra C25-gigants supersællert skuffer

Læs også: Milliardforvalter: Det er en af de mest undervurderede C25-aktier