Henter kommentarer

Meta-aktien har købsanbefalinger på stribe


Meta Platforms, verdens største sociale netværk, har oplevet et fald de seneste 12 måneder på 9,87 pct.

Spørgsmålet er, hvor aktien skal hen herfra?

Læs også: Tiderne er skiftet: Disse aktier er braget op

Ser man på, hvad de professionelle analytikere i bankerne og analysehusene mener om Meta Platforms-aktien, så tegner der sig ikke desto mindre et generelt positivt billede.

Der er ifølge Bloomberg 62 analytikere, der har dækning af aktien. Af dem har hele 47 en købsanbefaling, mens 10 af dem har en hold-anbefaling. Kun 5 analytikere har en sælg-anbefaling.

Ser man på analytikernes kursmål, altså hvad analytikerne i gennemsnit vurderer, at aktiekursen vil bevæge sig imod inden for de næste 12 måneder, så ser de et kurspotentiale på 10,2 pct.

De vurderer, at Meta-aktien kan bevæge sig imod 226,22 dollar.

Læs også: Dansk topledelse får aktieenheder for 77 millioner

Blandt de mest optimistiske finder man Evercore ISI, der har en købsanbefaling og mener, at aktien kan bevæge sig op imod 305 dollar.

I den anden ende af skalaen finder man blandt andre den franske investeringsbank Societe Generale, som har en sælg-anbefaling og et kursmål på blot 80 dollar.

Du kan prøve kræfter på aktiemarkedet uden at investere for rigtige penge ved at bruge Euroinvestors porteføljeværktøj gratis. Du logger ind på Euroinvestor i menuen øverst til højre på sitet. Du kan også klikke videre på den enkelte aktie i artiklen ovenfor og få mere information om virksomhedernes afkast, forretningsmodel samt en række nøgletal.